Babymaat 86

Babymaat 86 is een hele leuke babymaat omdat dit de babymaat is voor baby’s die tussen de 81 en 86 centimeter lang zijn, tussen de 12 en 18 maanden oud zijn en die zwaarder dan 10 kilo zijn. In de maattabellen hieronder kan je de maat van een baby bepalen.

Maat 86 bepalen en berekenen

Hoe werkt de bovenstaande tabel?

1) Bekijk het maatadvies via ‘Welke maat past bij mij’
2) In de tabel zie je de maatinformatie bij maat 86
3) Bekijk de maten op lengte of leeftijd
4) Maak je keuze met behulp van de tabel

Voor deze maat is er geen specifiek gewicht omdat dit van een baby na 12 maanden zo kan verschillen dat dit geen goede indicator is. Dit is een leuke kledingmaat om babykleding in te kopen omdat het ongeveer een half jaar gebruikt kan worden.

Bekijk ook de andere babymaten 80 en babymaten 92. Als de baby iets kleiner of groter is, zult u deze moeten gebruiken. Bekijk alle afmetingen in de onderstaande maattabel.

Babymaat 86 hoeveel maanden oud?

U kunt hieronder de andere specificaties bekijken die hierbij horen en zo zelf bepalen of een babymaat 86 geschikt zou zijn voor de baby. Het opmeten gaat erg eenvoudig.

De verschillende indicatoren die u kunt gebruiken om de maat van een baby te meten staan in de maattabel op deze pagina. Na ongeveer 12 tot 18 maanden past een baby hierin.
Deze indicatoren zijn weergegeven in centimeters. U kunt bijvoorbeeld de lengte van de baby, de heupomtrek, beenlengte of de borstomvang gebruiken om de maat te bepalen. Als u meerdere indicatoren gebruikt bij het bepalen van de maat, bent u er zeker van dat u de juiste babymaat heeft opgemeten.

Maattabel:

In de onderstaande tabel kun je de verschillende babymaten bekijken. Als je niet goed thuis bent in deze maatvoering dan kun je gebruik maken van de informatie die je daarin kunt vinden. Zo zie je vanaf hoeveel maanden deze maat geschikt is en hoeveel cm het kindje moet zijn zodat het goed past. Als je twijfelt tussen de twee maten dan kun je beter een grotere maat kopen. Indien het iets aan de ruime kant is, groeit hij of zij daar vanzelf in.

Maat8692
Leeftijd in maanden12 - 18 maanden18 - 24 maanden
Lengte in cm81 - 86 cm87 - 92 cm
Gewicht--
Borstomvang49 - 51 cm51 - 52,5 cm
Taille in cm49 - 50 cm50 - 50,5 cm
Heup in cm50 - 51,5 cm51,5 - 53 cm
Beenlengte binnenkant31 - 34,5 cm34,5 - 38 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *