Babymaat 56

Babymaat 56 is normaliter voor een baby tussen de 1 en de 2 maanden wanneer een baby rond de 4 kilo weegt en tussen de 51 en 56 cm groot is. In de tabel hieronder kan je zien welke leeftijd en lengte bij deze maat hoort.

Maat 56 bepalen en berekenen

Hoe werkt de bovenstaande tabel?

1) Bekijk het maatadvies via ‘Welke maat past bij mij’
2) In de tabel zie je de maatinformatie bij maat 56
3) Bekijk de maten op lengte of leeftijd
4) Maak je keuze met behulp van de tabel

Babymaat 56 hoeveel maanden

Het is een goede maat om babykleren te kopen wanneer de baby pas geboren is en u de ouders babykleding cadeau wilt doen. Veel ouders kopen de kleding voor een pasgeboren baby zelf, dus zou kleding in een kleinere babymaat zonde zijn om te kopen, ook groeien kindjes hier snel uit.

Wanneer u gaat shoppen dan zult u zien dat deze maat vaak is uitverkocht, dit komt doordat het een populaire maatvoering is. Op zalando kan je kiezen uit duizenden babykleren, bij elk kledingstuk zie je de maten in EU staan en daarnaast ook een optie fabrieksmaten. Deze fabrieksmaten zijn internationale maten, door deze te vergelijken met EU kies je altijd de juiste pasvorm.

Gewicht

Baby’s van gemiddeld 1 tot 2 maanden oud dragen babykleding met maat 56, het gewicht ligt rond de 4 kilo. Bekijk in de onderstaande maattabel de leeftijd in maanden. Je kunt de tabel ook handig gebruiken bij het kopen van een cadeautje voor de baby.
Centimeters

Koop daarom voor een pasgeborene kleding in de maat van 56 of groter om een leuk en bruikbaar cadeautje te geven! Bekijk hieronder de specifieke maat gegevens, maak handig gebruik van de maattabel onderaan deze pagina. Met behulp van deze maattabel kunt u eenvoudig berekenen of dit past bij de baby.

Voor het gemak zijn er ook de babymaten 50 en babymaten 62 weergegeven. Mocht de baby groter of kleiner dan zijn, dan kunt u bekijken of het 50 of juist 62 nodig heeft. Met de tabel zie je de afmetingen in centimeters en ook de leeftijd in maanden. Erg handig indien je twijfelt tussen beide.

Maattabel:

Maat5662
Leeftijd in maanden1 - 2 maanden2 - 4 maanden
Lengte in cm51 - 56 cm57 - 62 cm
Gewicht4 kg5 - 6 kg
Borstomvang38,5 - 41 cm41 - 43 cm
Taille in cm38,5 - 42 cm41 - 44 cm
Heup in cm37 - 39,5 cm39,5 - 42 cm
Beenlengte binnenkant19 - 20,5 cm20,5 - 22 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *