Babymaat 50

Babymaat 50 is de eerste babymaat die veel gebruikt wordt. Dit is een maat die gebruikt wordt wanneer een baby een lengte heeft van 45-50 cm en zo rond de 3 kilo weegt. Kinderkleding maat 50 is geschikt voor een baby die pas geboren is, het kindje zal hier dan ook best snel uitgroeien. Toch is het een hele leuke maat omdat deze kleding de eerste kleren zijn die een baby aan heeft. Vooral vrouwen vinden het erg leuk om tijdens de zwangerschap naar dit soort kleertjes te kijken.

Maat 50 bepalen en berekenen

Hoe werkt de bovenstaande tabel?

1) Bekijk het maatadvies via ‘Welke maat past bij mij’
2) In de tabel zie je de maatinformatie bij maat 50
3) Bekijk de maten op lengte of leeftijd
4) Maak je keuze met behulp van de tabel

Babymaat 50 leeftijd en lengte

Het ene kledingstukje is nog schattiger dan de andere, ook omdat het allemaal nog zo klein is. Voor zowel jongetjes als voor meisjes is er heel veel leuke kleding te koop, dit hoeft lang niet altijd merkkleding te zijn. Veel aanstaande ouders vinden het zonde om teveel merkkleding te kopen in aangezien een baby hier in een paar weken alweer uitgegroeid is. Wat veel mensen wel doen is één mooi en duur pakje kopen, voor bijvoorbeeld verjaardagen of feestdagen.

Hoeveel maanden?

In deze babymaat zijn heel veel leuke en hippe kledingstukken te vinden. Van diverse stoere broekjes, shirtjes en jasjes waarmee u de baby mooi mee kunt aankleden. Deze maat is geschikt voor baby’s tot ongeveer 1 maand oud.
Centimeters

Het kopen van kleding is erg leuk voor een pasgeboren baby! Bekijk hieronder de andere specificaties die horen bij een babymaat 50. Voor het gemak staat 56 er naast. Mocht u twijfelen, dan kunt u beter voor babymaat 56 gaan.

Maattabel

Met de maattabel hieronder kunt u berekenen welke maat de baby heeft. Door gebruik te maken van de maattabel koopt u altijd de juiste maat kleding voor een baby.

Maat5056
Leeftijd in maanden0 - 1 maand1 - 2 maanden
Lengte in cm45 - 50 cm51 - 56 cm
Gewicht3 kg4 kg
Borstomvang< 38,538,5 tot 41
Taille in cm< 38,538,5 tot 42
Heup in cm< 3737 tot 39,5
Beenlengte binnenkant< 1919 tot 20,5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *