Babymaat 46

Wilt u weten welke afmetingen er bij babymaat 46 horen? Bekijk dan eens de babymaat tabel op deze pagina. U kunt eenvoudig en snel de maat van een baby uitrekenen. Ook kun je de maat omrekenen als het een buitenlandse maat heeft.

Maat 46 bepalen en berekenen

Hoe werkt de bovenstaande tabel?

1) Bekijk het maatadvies via ‘Welke maat past bij mij’
2) In de tabel zie je de maatinformatie bij maat 46
3) Bekijk de maten op lengte of leeftijd
4) Maak je keuze met behulp van de tabel

Babymaat 46 prematuur

Deze maat is een kledingmaat voor baby’s die te iets kleiner dan gemiddeld of te vroeg geboren zijn. Deze maat kun je niet vaak vinden in winkels. De babymaat 46 is voor baby’s onder de 3 kilo de baby’s zullen er erg snel uitgroeien, maar dat is alleen maar goed! Een tip, wanneer een baby te vroeg is geboren dan kan het zijn dat er extra aandacht voor het kindje nodig is.

Geef de ouders daarom rust en informeer goed vooraf of het mogelijk is om langs te komen, het kindje moet immers goed aansterken.
Leeftijd

Daarom kopen veel mensen in plaats van babymaat 46 toch een maatje groter zodat de baby er niet te snel uitgroeit. In de tabel hieronder kunt u de maten zien die bij maat 50 horen, dus als u denkt dat een baby een nog kleinere maat heeft dan de gegevens hieronder, dan heeft het kindje 46. Ga je een cadeautje geven aan mensen met een prematuur baby? Geef dan niet alles in deze kleine maat aangezien het kindje er binnen een mum van tijd is uitgegroeid.

Op de prematuur pagina staat een tabel met de afmetingen hiervan. Met deze twee tabellen kunt u de maat van uw baby opmeten en de juiste kleding voor uw of een andere baby kopen. Geef je het als cadeautje? Je kunt dan beter een grotere maat kopen wanneer je twijfelt. De baby groeit namelijk erg snel en dan past het vanzelf.

Babymaat 46 maattabel:

Maat4650
Leeftijd in maanden0 - 1 maand0 - 1 maand
Lengte in cm44 tot 48 cm45 - 50 cm
Gewicht2,3 - 3 kg3 kg
Borstomvang< 38,5< 38,5
Taille in cm< 38,5< 38,5
Heup in cm< 37< 37
Beenlengte binnenkant< 19< 19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *