Babymaat 104

Een van de grootste babymaten is babymaat 104. Deze is geschikt voor kinderen tussen de 99 en 104 centimeter in lengte. De kinderen die dit dragen zijn meestal 3 tot 4 jarigen die meestal wel een klein jaartje in dezelfde kledingmaat passen. Het kopen van babykleding gaat erg eenvoudig met de maattabel die u op deze pagina kunt vinden. Via onderstaande link kunt u deze maat bekijken, aan de rechterzijde ziet u dan een maattabel, hier kunt u kiezen uit EU en fabrieksmaten. Het is erg handig om deze kindermaten met elkaar te vergelijken, ook per merk.

Maat 104 bepalen en berekenen

Hoe werkt de bovenstaande tabel?

1) Bekijk het maatadvies via ‘Welke maat past bij mij’
2) In de tabel zie je de maatinformatie bij maat 104
3) Bekijk de maten op lengte of leeftijd
4) Maak je keuze met behulp van de tabel

Babymaat 104 is dan ook een veelgebruikte maat omdat kinderen deze kleding dus erg lang kunnen dragen. Het is een standaard maat die u ook kunt bepalen door de borstomvang, taillemaat en heupomvang op te meten.

Om precies te kunnen berekenen welke afmetingen een kind heeft kunt u de maattabel op deze pagina gebruiken. Hier wordt eenvoudig en duidelijk uitgelegd hoe u de maat van een kindje kunt opmeten. Een kind heeft deze maat wanneer deze gemiddeld 3 tot 4 jaar oud is.
Kindermaat 104 welke leeftijd

Het is erg leuk om kleding met baby of kindermaat 104 cadeau te geven aan iemand waarvan de zoon of dochter jarig is. In de maten zijn hele leuke kleding te koop met opvallend prints, stoere kleuren en moderne stiksels. Bekijk het volledige assortiment kinderkleding eens op verschillende online modewebsites. Hier vindt u een breed assortiment baby en kinderkleding leverbaar in alle beschikbare maten. Het omrekenen naar de afmeting van een baby is erg eenvoudig. Bekijk in de onderstaande maattabel welke afmetingen er horen bij de maat. U kunt het ook andersom berekenen door de afmetingen van uw baby te vergelijken met de maattabel.

Hoeveel centimeter

Voor het gemak zijn de omliggende babymaten 98 en babymaten 110 ook weergegeven. Mocht de baby iets kleiner of groter zijn dan kunt u hiervan ook de maten bekijken en vergelijken. Bekijk hieronder de tabel voor de specificaties die hierbij horen.
Amerikaanse maat

Het is enorm leuk om kleding te kopen voor kinderen! Helemaal op deze leeftijd, wanneer kinderen kleren langer dragen. Tijdens het online shoppen kan je ook op andere maten duiden, welke maat is 104 in Amerika? Bekijk de tabel met Amerikaanse maten hieronder en vind de juiste kindermaat.

US maat (Amerikaans)EU maat (Nederlands)Lengte in cmLeeftijd
4T10498 - 1044

Maattabel:

Maat104110
Leeftijd in maanden36 - 48 maanden48 - 60 maanden
Lengte in cm99 - 104 cm105 - 110 cm
Gewicht--
Borstomvang54 - 56 cm56 - 58 cm
Taille in cm52,5 - 54,5 cm53 - 55 cm
Heup in cm56 - 60 cm59 - 62 cm
Beenlengte binnenkant41 - 45,5 cm45 - 50,5 cm
Last updated: maandag 6 mei 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *